Jiz dlouho se zabyvame otazkou, jakym zpusobem propojit nase studenty ze studenty jinych skol ci turisty v Australii a tim jim pomoci najit napr. potencionalni spolubydlici ci spolucestovatele.
Vetsina skol, cestovnich kancelari a agentur ruzneho druhu maji ve svych prostorach nastenky s nabidkami ci poptavkami po ubytovani, prodeje aut po navratu z cestovani a mnoho dalsich inzeratu. SydneyTrade.com.au byla vyvinuta za ucelem zvetsit potencialni pocet ctenaru inzeratu,a tim jim nabidnout nekolikanasobne vyssi sanci prodat ci najit spolubydliciho v podstatne kratsim case.
Koncept Sydneytrade-u je stejny jako on-line inzertni noviny a je to vlastne virtualni nastenka AustraliaOnline. Sydneytrade funguje pro studenty a turisty zdarma. Anglictina je jedinym jazykem Sydneytrade-u, coz je i dobrou motivaci pro nase studenty, kteri studuji kurzy anglictiny. SydneyTrade se dale vyviji a v konecne fazi bude nabizet i mnoho zajimavych typu na cestovani po Australii, pracovnich prilezitosti a v neposledni rade i zakladni informace o studiu a vizech.