Vedeli jste, ze v Cine je vice nez 320 milionu deti ve veku do 14-ti let, tedy vice deti skolniho veku nez vsech obyvatel USA? Nebo ze v Cine je vice aktivnich uzivatel internetu nez v cele Evrope?

Program Teach and Travel China (ve volnem prekladu Vyucuj a Procestuj Cinu) byl postaven na zaklade ohromne poptavky po ucitelich anglictiny v Cine. Dava mladym lidem jedinecnou prilezitost pracovat jako ucitel anglictiny, poznat cinskou kulturu, naucit se zaklady cinstiny a zaroven procestovat tuto exotickou zemi. Je to jediny program sveho druhu, ktery nabizi tuto moznost vyucovat anglictinu i lidem, jejichz materskym jazykem je jiny jazyk nez anglictina.

Predpokladem ovsem je, ze mate radi dobrodruzstvi, jste flexibilni, prizpusobivi v cizim prostredi, zajimate se o jine kultury nez je vase, a mate alespon dobrou znalost anglictiny (zkouska FCE, IELTS s vysledkem 5.5 nebo TEOFL s vysledkem 196).

Program zahrnuje 4 tydny intenzivniho treninku v Pekingu, kde si osvojite zaklady vyucovacich metod, seznamite se s kulturou naroda, a projdete intenzivni vyukou zakladu cinstiny (Mandarin). Po teto dobe budou budouci ucitele poslani do ruznych oblasti Ciny, podle momentalni potreby. At’budete v jakekoliv oblasti, je vam zaruceno kvalitni bydleni a strava a plat mezi 1500 a 3500 CNY. To je velmi dobry prijem na mistni pomery, se kterym neni problem vyjit.

Behem programu muzete oducit svuj dil celkem ve trech lokalitach, podle vaseho zajmu, s minimalni dobou pobytu alespon 10 tydnu na kazdem miste. Pripadne prelety mezi destinacemi vam budou uhrazeny. V ramci predchazeni komplikaci je zarucena i 24hodinova pohotovostni a prekladatelska (preklad z Mandarin do anglictiny a opacne) telefonni linka.

Program zacina v terminech 2.1.2006, 3.7.2006, 31.7.2006 a vybrat si muzete bud‘ 24 nebo 48mi tydenni smlouvu. Cena tohoto produktu je EUR 1998, pri uspesnem zakonceni programu vam bude vraceno 200 EUR, takze vysledna cena produktu je 1798 EUR. V teto cene neni zahrnute pojisteni a letenka z Evropy do Pekingu. Mistni prelety po Cine pri zmene lokalit jiz hrazeny jsou.

Predpokladame, ze o tento produkt bude diky jeho jedinecnosti velky zajem. Vice informaci se zde objevi jiz velmi brzy, pokud mate nejake dotazy, nevahejte jiz ted’psat studijnim poradcum AustraliaOnline.

Pro Vice informaci: www.ttcn.eu