Co je tady nového? Portál jsme nyní rozdělili do čtyř sekcí. Rychle a jednoduše se tak zorientujete v tom, co vám přinášíme. Informace jsme navíc více zpřehlednili a ještě více rozšířili. Ke studiu, životu a cestování v Austrálii máte nyní k dispozici opravdu kompletní informace. A díky naší web kameře se můžete také podívat, co se vlastně v našem studentském centru Sydney děje!

Rozšířili jsme také nabídku našich online nástrojů, díky kterým si můžete jednoduše a rychle zjistit a vypočítat příslušné parametry pro váš život v Austrálii. Zajistěte si třeba cestovní pojištění, vypočtěte finanční krytí nebo otestujte své možnosti trvalého pobytu v Austrálii. Na portálu letenek si navíc můžete snadno a rychle zarezervovat svoji cestu! Podívejte se i do našeho nového cestovatelského centra a zjistěte si, kam se vypravit po Austrálii, Oceánii a Novém Zélandu!

Pro ty z vás, kteří se na naše stránky zaregistrují, máme navíc extra tipy, slevy a podklady ke stažení. A to vše zcela zdarma! Získejte tipy, jak si žádat o studentská víza, využijte speciální slevy na cestovní produkty, nebo si stáhněte kompletní studentský příběh a ještě mnohem více!

Věřím, že si náš portál užijete. Snažíme se vám přinášet ucelené a kvalitní informace, a být stále o krok napřed přes ostatními. Díky tomu, že nás ostatní stále dohánějí, posouváme se neustále vpřed. A vy si tak můžete užívat stále lepší nabídku i naši kompletní asistenci při vašem rozhodování o studiu v Austrálii vychutnat co nejlépe.

Zároveň bych chtěl poděkovat celému týmu lidí, kteří se na přípravě tohoto webu podíleli. Byla to náročná práce, kterou při hledání potřebných informací na tomto webu snad právě vy oceníte. A pokud budete mít jakékoliv připomínky a nápady, dejte nám určitě vědět!

Patrick Kolář