Mnozí z našich přátel, kamarádů, známých i klientů od nás slyšelo několikrát vyřknout slib spuštění nového webu. To, že jsme dobu přípravy tohoto portálu neodhadli, plně uznáváme a slibujeme, že již nikdy nebudeme slibovat neslíbitelné.

A teď vážně. Posledních pár měsíců nám příprava tohoto webu zabrala mnoho práce a doufáme, že to přispěje mnoha studentům k realizaci jejich vysněné cesty do Austrálie.

Co na novém portálu najdete teď a co již brzo? AustraliaOnline, provozovatel tohoto portálu, je první a jediná vzdělávací a imigrační agentura. Informace, které zde najdete, se proto týkají studia v Austrálii, studentských víz a emigrace. Snažili jsme se poskytnout informace aktuální, správné, věcné a praktické tak, abyste se snadno orientovali a udělali si o studentském pobytu v Austrálii věrný obrázek. Důležitou částí našeho portálu je náš STEP BY STEP průvodce, který Vás provede krok za krokem všemi fázemi příprav na studium v Austrálii. Průvodce čerpá z naší 11ti leté zkušenosti a obsahuje vše, na co se nás studenti nejčastěji ptají.

Nynější verze v této podobě obsahuje asi jen 70% všeho, co se připravuje a brzo objeví na tomto portálu. Již brzy se kromě ONLINE vrácení daní nebo jazykového testu, můžete těšit na unikátní vyprávění cestovatele, našeho kamaráda „Kesona“ Petra Noska, který v několika kapitolách přiblíží jeho cestu kolem Austrálie. Najdete zde mnoho užitečných typů pro cestování.

Pevně věříme, že tato nová rozšířená verze portálu AustraliaOnline zodpoví všechny vaše otázky týkající se pobytu či studia v Austrálii a bude Vám dobrým pomocníkem v realizování snu o Austrálii.