Co je vlastně Miles and More?

Jde o věrnostní program aerolinek Lufthansa, Air Dolomiti, Adria Airways, Croatia Airlines, Austria Airlines, LOT Polish Airlines, Air New Zealand, Air Canada, Asiana Airlines, ANA, BMI, SAS, Singapore Airlines, Span Air, Air Portugal, Thai Airways, United Airlines, US Airways a Varig Airlines.

Pokud poletíte kamkoliv jednou z výše uvedených aerolinek, systém sčítá vámi udlétané míle, za které se vám hromadí body na vašem kontu (1 míle = 1 bod). Tyto body se pak dají výborně využít na nákup různého zboží, platbu vybraných hotelů, při půjčování aut, při ‘upgradu‘ letenky z turistické třídy do Business třídy nebo dokonce získávání letenek zdarma.

Členství v Miles and More má pro vás i další výhody, například při získání stříbrné karty i možnost využívat veškeré letištní zázemí, tzv. business lounges, tedy uzavřené prostory, kde bývá přístup na internet, televize, sprchy, bufet atd.

Nespornou výhodou pro držitele stříbrných karet je i fakt, že mohou cestovat s dvojitým objemem zavazadel, než ‚obyčejní‘ cestující.

Pro vaši představu, za cestu Praha- Sydney- Praha získáte cca 22 000 mílí. Již za 30 000 letových mílí dostanete letenku po Evropě zdarma, nebo, jak studenti hojně využívají, např. letenku z Austrálie na Nový Zéland zdarma.

Co udělat pro získání členské karty Miles and More?

Získání členství je zdarma, a rádi ho pro vás jako pro klienty AustraliaOnline vyřídíme. Stačí pouze kliknout na odkaz v mailu, který vám  na vaši žádost vygenerujeme a dovyplnit pár osobních údajů. Po vyplnění vám bude systémem přiděleno číslo, které nahlásíte na letišti při odbavení zavazadel. Opravdová kartička Miles and More vám přijde na vámi uvedenou poštovní adresu v momentě, kdy nasbíráte alespoň 3000 bodů, tedy okamžitě po příletu do Austrálie.

Navíc, při přihlašování se ke členství v Miles and More pomocí služeb AustraliaOnline získáte jako bonus 2000 bodů. Tyto body vám budou kreditovány v momentě, kdy odletíte alespoň 1 let s jednou z výše uvedených společností.

Pokud jste již v Austrálii a stále máte kopii letenky a palubních lístků, můžeme vám členství zařídit a míle kreditovat zpětně.

Pokud máte další dotazy ohledně členství s Míles and More nebo byste se chtěli přihlásit, pište na milesandmore@australiaonline.cz.