Milí milovníci Austrálie,

pomalu ale jistě se blíží termín letošního Expo Australia 2017 – Setkání s Austrálií. Kromě nových škol, migračních novinek, informacích o vízech nebo například cestování se můžete těšit na 10 zástupců jazykových a odborných škol, kteří vám přijedou do Evropy předsdtavit australské školy, které zastupují :). Na co se však můžete těšit ješetě více, je soutěž, která bude probíhat celý týden na všechn našich „australských dnech“ Expo Australia.

Její losování proběhne v Praze sobotou dne 29. 4. 2017 v 16:00 hodin, kdy budou vylosováni výherci. Soutěžit budeme a dva kurzy (jazykový a odborný) v hodnotě několika desítek tisíc Kč!

 

O CO BUDEME LOSOVAT? V SOUTĚŽI JE:


ČÍM TYTO ŠKOLY VYNIKAJÍ?

Barton English College

Jazyková škola nacházející se v centru Sydney nabízí vše, co může potenciální student požadovat. Nachází v srdci města nedaleko vlakových stanic, má pestou nabídku kurzů, takže kromě klasické angličtiny můžete studovat IELTS, přípravu na Cambridge nebo akademickou angličtinu. Velice zajímavým a ojedinělým kurzem je kurz Workplace English, který pomáhá studentům a potenciálním novým pracovníkům získat strategické schopnosti v obchodních i pracovních kontextech. Všechny kurzy je možné studovat v ranním (4 dny v týdnu) a večerním (5 dní v týdnu) rozvrhu, takže flexibilita je zaručena. Co víc si můžete přát? 🙂

George Brown College

George Brown College (GBC) je inovativní vzdělávací organizace s pevným zaměřením na budoucí profese svých studentů v oblasti managementu, marketingu a lidských zdrojů. Jako studenti GBC si můžete být jisti, že to, co se naučíte, a jak se to naučíte, dosahuje přísných národních standardů a splňuje veškeré legislativní požadavky. Kvalitného vzdělání se vám bude dostávat v příjemných studijních prostorech s veškerým potřebným vybavením. Do školy se dostanete rychle z vlakové stanice Town Hall v srdci Sydney.


DŮLEŽITÉ

 

CO UDĚLAT PRO ZAŘAZENÍ DO SOUTĚŽE?

Musíš se OSOBNĚ dostavit na jednu za našich Expo Australia přednášek a zaregistrovat se do soutěže. Je to jednoduché 🙂

 

PODMÍNKY SOUTĚŽE

Soutěže se může zúčastnit každý, kdo se osobně dostaví na jednu z akcí „Expo Australia“. Není možné vyplňovat formulář za jinou třetí osobu, která se veletrhu Expo Australia neúčastní. Součástí výhry je pouze samotný jazykový/obrorný kurz. Součástí výhry nejsou ostatní náklady jako je letenka, poplatek za víza, či jiné další náklady spojené s pobytem v Austrálii (odhad těchto nákladů činí cca 50. tis Kč. Celková částka pak závisí na délce pobytu). Podmínkou účasti v soutěži a studia na škole je dosažení věku 18 let, mít možnost studovat v Austrálii po dobu min. 12 týdnů v případě jazykové/6 měsíců v případě odborné školy a získání platného víza. Výherce musí nastoupit na školu v období od května do prosince 2017. Ani jazykový ani odborný kurz není přenosný na jinou osobu. Službu vyřízení víza vám zajistí zdarma agentura AustraOnline.CZ. Na ostatní náklady si lze v průběhu studia snadno vydělat, protože ke studentskému vízu obdrží výherce automatický i pracovní povolení. Losování proběhne dne 29.4.2017 v hotelu Jalta na Václavském náměstí 45 v 16:00 hodin. Účast výherce není v tuto hodinu nutná. Výherce budeme kontaktovat telefonicky v nejbližších pracovních dnech.