Zvažujete zkusit štěstí v Austrálii? Chcete za prací nebo i za studiem? Je nejvyšší čas to začít řešit. Proč? Důvodů je hned několik …

Vezměme to pěkně od konce. V Austrálii je nyní zima, a proto je vhodné odjet k protinožcům těsně před sezonou tj. zhruba září – listopad. Přiletíte, rozkoukáte se, začnete pracovat a na hlavní sezonu, která je na přelomu roku, budete už rozmluvení, otrkaní, zkušení a budete moci pracovat více než na začátku, kdy se zaučujete. Samotný vízový proces trvá zhruba 1 – 2 měsíce a než se vůbec vaše žádost na ambasádu dostane, čeká nás ji dobře připravit. To už se dostáváme na začátek prázdnin. Koupě letenky – čím dříve, tím lépe – obzvlášť, když je to termín, kdy všichni odlétají. Pak jdou ceny letenek strmě nahoru. Začátkem července také dochází k úpravám podmínek pro víza (např. narůstají vízové poplatky a dochází k větším vízovým změnám), a proto se snažíme žádosti klientů zpracovat ještě před tímto datem. Hodně z vás chce mít také víza dříve než oznámi zaměstnavateli výpověď, aby měl jistotu, že odlétá a aby splnil i dvouměsíční výpovědní lhůtu. Zkrátka a dobře, důvodů je více proč víza řešit dostatečně dopředu a proč začít PRÁVĚ TEĎ!
 

Pro ty z vás, kdo zvažují Work and holiday vízum je tu skvělá zpráva – kvóty DOSUD NEBYLY VYČERPÁNY a 1.7. se otevírá kvóta nová. Proto vám vřele doporučujeme si zjistit, zda splňujete podmínky pro tato víza a případně si rychle doplnit jazykovou zkoušku. Čím déle budou tato víza dostupná, tím rychleji budou pryč (zájemci budou mít informace, co je k vízu potřeba a dopředu se na to připraví).

 

Kdo by nechtěl letět z léta do léta?! Konec srpna na koupališti, začátek září na pláži? To zní jako sen! Tak na nic nečekejte a pojďte do toho.

 

Pro prvotní informace a konzulaci volejte PRAHU: +420 733 123 999 nebo BRNO: +420 734 449 949 nebo BRATISLAVU: +421 918 570 900.