Expo Australia úspěšně za námi!

 

Děkujeme všem, kteří přišli navštívit naši každoroční akci – největší studijně pracovní veletrh Expo Australia v Plzni, Brně, Bratislavě a v Praze.

Zúčastnilo se vás více než 400, většina také soutěžila o věcné ceny a jazykový kurz školy SCOTS, jehož výherkyní se stala slečna Viktorija z Prahy. Gratulujeme  🙂

Během povídání jste se mohli dozvědět vše o fungování studentských víz, o tom jaké proběhly změny, jakou školu ideálně zvolit a jak při studiu pracovat. Populární Work and Holiday víza byla také jedním z hlavních bodů, neboť se tento typ víza po úspěšném spuštění na Slovensku otevřel také České republice. Všichni nyní pilně studují, aby mohli tento typ víza získat i pro sebe!

Přednášejícími byli opět dva nejpovolanější muži z AustraliaOnline, ředitel české pobočky Patrick Kolář a ředitel australské strany Michal Šesták. Ti se s vámi podělili o své migrační znalosti i zkušenosti z praxe.

Školy k vám dokonce vyslaly své zástupce. Z jazykové školy BBELS na Byron Bay přiletěla Jessika. Australian Pacific College vyslala Luciu, která prezentovala jak širokou škálu odborných kurzů, tak místa, na kterých můžete v Austrálii studovat. Markéta vám řekla o svém studiu na rodinné jazykové škole Inforum Education situované na Gold Coast. Honza z Brna se podělil o své zážitky a pracovní zkušenosti z Austrálie. Představili se také letecké společnosti Emirates a Korean Air se svými zástupci a nabídly výhodné služby, které ve spolupráci s AustraliaOnline nabízejí zákazníkům.  

Díky naší úzké spolupráci s australskými školami máme nyní možnost vám nabídnout řadu škol a kurzů bez ZÁPISNÉHO. Můžete tak ušetřit až 4.000 Kč, tak nečekejte a zajistěte si osobní konzultaci v Praze, Brně nebo Bratislavě.

 

Dobrodružství (a Austrálie) na vás čeká!

Všem děkujeme za účast a těšíme se na vaši návštěvu.

 

* tým AustraliaOnline*