Expo Australia 2019 – Setkání s Austrálií


Společnost AustraliaOnline Vás zve na 16. ročník veletrhu Expo Australia 2019, který je určen pro zájemce o cestování, studium a práci v Austrálii. Austrálie nabízí ke studiu pracovní povolení, a proto tam každý rok za studiem a prací odjede tisíce mladých lidí. Tento veletrh nabízí skvělou příležitost poznat zástupce agentury AustraliaOnline z ČR i Austrálie, zástupce australských škol a nechat se inspirovat zážitky bývalých studentů.

Přivážíme nejaktuálnější informace z Austrálie, představíme nové jazykové i odborné školy, nová víza Work and holiday pro práci v Austrálii i e-katalog na nový rok. Na to vše se můžete těšit v Praze, Brně, Plzni a Bratislavě. Vstup na veletrh je ZDARMA!

Věříme, že letošní veletrh bude ještě lepší než předchozích 15 ročníků. Jsme totiž toho názoru, že nic nemůže nahradit osobní účast samotných zástupců škol a našich bývalých studentů. Proto jsme zajistili, že veletrhu se spolu s Vámi účastní reprezentanti škol z daleké Austrálie, kteří nejlépe vědí co Vám mohou nabídnout. Přijďte si promluvit přímo s nimi a zároveň nasát atmosféru exotické Austrálie. Celkově se během veletrhu Expo Australia 2019 představí několik desítek škol z celé Austrálie včetně škol nových, reprezentovány australskými zástupci.

 

Každý účastník bude mít možnost porovnat nabídky jednotlivých institucí a vybrat si pro něj tu nejlepší. Část z nich bude reprezentováno jejich vlastními australskými zástupci nebo bývalými absolventy školy, se kterými si bude možné osobně promluvit. Současně s prezentacemi škol budou probíhat přednášky o studentských a turistických vízech, emigraci, cestování nebo o práci v Austrálii.

 

I tento ročník budeme soutěžit o věcné ceny a slevy. Budeme rádi když si nenecháte náš veletrh ujít!



KDY A KDE SE VELETRH KONÁ:

 

  • PRAHA – Hotel Jalta, Václavské náměstí 45 / Sobota – 13. dubna 2019 od 13:00 do 18:00 hodin

  • PLZEŇ – Hotel Central, Náměstí republiky 33 / Pondělí – 8. dubna 2019 od 15:00 do 18:00 hodin

  • BRNO – Hotel Slavia, Solniční 17 / Úterý – 9. dubna 2019 od 15:00 do 19:00 hodin

  • BRATISLAVA – Hotel Crowne Plaza, Hodžovo námestie 2 / Streda – 10. aprila 2019 od 15:00 do 19:00 hodin

 

Více o programu naleznete zde: www.australiaonline.cz/expoaustralia


SOUHRN TOHO NEJZAJÍMAVĚJŠÍHO:

 

•     Proběhne několik soutěží o věcné ceny a slevy

•     Získáte přehled o všech programech škol a můžete tak porovnat jejich kvalitu a cenu

•     Dozvíte se, jak získat rychle práci v Austrálii, kde hledat a kolik za to můžete čekat

•     Svojí účastí na veletrhu získáte možnost zápisu na vybrané australské školy zdarma (ušetříte až   5.000 Kč)

•     Vaše dotazy vám zodpoví přímo zástupci AustraliaOnline v Sydney, kteří na veletrh přiletí z Austrálie

•     Můžete si promluvit se zástupci či dokonce přímo majiteli škol, kteří je na veletrhu budou reprezentovat

•     Prezentací leteckých společností se dozvíte, jak nejpohodlněji se můžete dostat do Austrálie

•     Dozvíte se informace o vízech Work and holiday

•     a mnoho dalšího …

 


PROČ STUDOVAT V AUSTRÁLII?

 

Touha vidět exotickou Austrálii, zdokonalit se v angličtině, vydělat si a nepochybně zažít hodně zábavy a dobrodružství již není v dnešní době nereálná. Svědčí o tom fakt, že Austrálii navštíví ročně téměř 200 tisíc studentů z více než 80 zemí světa. Jen z Čech a ze Slovenska se vydá na jižní polokouli každý rok 2000 studentů. Velká část z nich si svůj pobyt po ukončení školy prodlouží a někteří dokonce získají v Austrálii trvalý pobyt.


O SPOLEČNOSTI AUSTRALIAONLINE

 

Společnost AustraliaOnline se již 26 let zabývá zprostředkováním turistických, studentských pobytů a emigrace. Zájemcům poskytuje dlouhodobé zkušenosti a silné zázemí. V České republice poskytuje servis při zabezpečování cesty do Austrálie, v Sydney pak nabízí základnu ve formě největšího studentského centra s českými a slovenskými pracovníky. Většina konzultantů má bohaté zkušenosti se studiem a žitím v Austrálii. AustraliaOnline má jako jediná společnost v České republice aktivně působícího registrovaného migračního poradce. Služeb AustraliaOnline využívá skoro polovina všech zájemců, kteří míří za studiem na jižní polokouli.


Více podrobností a informací o AustraliaOnline najdete na webu:  www.australiaonline.cz, na Facebooku: www.facebook.com/australiaonline nebo www.facebook.com/expoaustralia.